گزارش دوره آموزش محیط زیست در سرزمین مادها
تاريخ: شنبه 12 آبان 1397  ساعت: 10:27

پس از ماهها سعي و تلاش براي نگارش کتاب جديدالتاليف انسان و محيط زيست بر آن شديم تا دوره حضوري ضمن خدمت آن را در فضايي متفاوت برگزار کنيم .
بامشاوره و همکاري سازمان محيط زيست شهر زيبا و تاريخي همدان براي اين مهم انتخاب شد .
تصميم بر اين بود که دبيراني از 31 استان کشور و شهرستان هاي تهران براي اين دوره اعزام شوند اما به لحاظ اهميت اين کتاب از کارشناسان آموزش سازمان محيط زيست در سراسر کشور هم دعوت شد، تا تعاملي بين آنها به عمل آيد و همکاران محيط زيستي به عنوان پشتيبان هاي اجرايي براي دبيران اين کتاب باشند .
دوره در روز سه شنبه 6/7/96 و همزمان با هفته دولت در محل دانشگاه آزاد اسلامي واحد همدان آغاز به کار کرد .
در ابتدا...
براي مشاهده ادامه گزارش اينجا كليك نماييد.