برگزاری المپياد براي اولين بار در سه رشته معارف و علوم قرآني، علوم زمين و جغرافيا
تاريخ: شنبه 5 آبان 1397  ساعت: 14:59

رييس سازمان استعدادهاي درخشان و دانش‌پژوهان جوان در گردهمايي مشترک اعضاي شوراي معاونان و مديران کل آموزش‌وپرورش استان‌هاي کشور از برگزاري المپياد براي اولين بار در سه رشته معارف و علوم قرآني، علوم زمين و جغرافيا خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رساني و روابط عمومي وزارت آموزش‌وپرورش، فاطمه مهاجراني در گردهمائي مشترک اعضاي شوراي معاونان و مديران کل آموزش‌وپرورش استان‌هاي کشور، با قدرداني از استان‌هايي که مدال‌هاي رنگارنگي در المپيادهاي مختلف کسب کردند، اظهار کرد: مديران کل از دانش‌آموزاني که در ايام آمادگي شرکت در المپيادها در باشگاه دانش‌پژوهان جوان هستند، با انجام بازديد از اين مراکز، علاوه بر آگاهي از شرايط پيشرفت، انگيزه و اميد به دانش آموزان دهند.
وي افزود: امسال براي اولين بار در سه حوزه معارف و علوم قرآني، علوم زمين و جغرافيا المپياد خواهيم داشت و نحوه شرکت در اين المپيادها در دفترچه المپيادها مي‌آيد.
رييس سازمان استعدادهاي درخشان خاطرنشان کرد: طرح شهاب در پايه هشتم مستقرشده است و پوشش تنها در اين پايه است و هم‌زمان مطالعات بيشتر روي اين طرح انجام خواهد شد.
مهاجراني در ادامه تأکيد کرد: برخي مدارس متوسطه دوره اول در آزمون‌هايي که در کشورهاي ديگر برگزار مي‌شود شرکت مي‌کنند که اين آزمون‌ها براي دانش آموزان هيچ امتيازي نخواهد داشت و فقط آزمون‌هايي که از طريق باشگاه دانش‌پژوهان جوان معرفي مي‌شود، آزمون‌هاي مورد تائيد وزارت آموزش‌وپرورش است.