بررسي محتواي كتابهاي استان شناسي نوار ساحلي شمال(گزارش بازدید)
تاريخ: دوشنبه 13 بهمن 1393  ساعت: 10:09

پیرو  نشست مشترک مسئولین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با نمایندگان دفتر تاليف كتابهاي درسي ابتدايي ومتوسطه نظري در شهریور ماه سال جاری در شهر بندر عباس جلسه اي باحضور سرتيم هاي تاليف كتابهاي استان شناسي گيلان ،گلستان و مازندران با دستور کار بررسي محتواي كتابهاي استان شناسي نوار ساحلي شمال در تاريخ 17/10/93در هتل سبلان بندر انزلي  برگزار گردید:

بررسي كتاب هاي مذكور با حضور خانم ها:  هاجر احمدي از استان گيلان ، نازيا ملك محمودي از دفتر تاليف ، آقايان:  رهبري نژاد از دفتر تاليف ،علي اصغر رباني فر از استان گلستان و سيد علي اصغر هاديان از استان مازندران و نمايندگان نيروي دريايي انجام شد .

اين جلسه در ساعت30/8 با قرائت آياتي از كلام ا.....مجيد آغاز شد ، سپس ناخدا خوش كلام نماينده محترم دفتر پژوهش هاي نظري و مطالعات راهبردي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با آرزوي موفقيت براي همكاران روند اقدامات انجام شده را توضيح دادند .

پس از آن خانم ملك محمودي با تشكر از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت پي گيري هاي به عمل آمده اظهار اميدواري كرد كه به كمك همكاران استاني مبحث دريا و تاثيرات آن در محيط پيرامون به بهترين وجه در كتابهاي درسي آورده شود .

سپس آقاي هاديان در مورد زمان كم و محتواي زياد براي تدريس كتابهاي استان شناسي مطالبي را مطرح نمودند .

آقاي رهبري نژاد در ادامه فرمودند در برنامه درسي ملي فعاليتهاي 100ساعت خارج از مدرسه ديده شده است ، كه كتابهاي استان شناسي پتانسيل لازم را براي اين نوع فعاليتها دارد  .

پس از آن به بررسي كتابهاي استان شناسي گيلان ،گلستان و مازندران  پرداخته شد.

مقرر شد اين مباحث به مطالب كتابها براي سال تحصيلي 95-1394اضافه گردد .

- تاثيرات درياي خزر در آداب و رسوم و فرهنگ منطقه

-توجه بيشتر به امكانات بالقوه و بالفعل سواحل درياي خزر

-جاذبه هاي گردشگري منطقه ساحلي درياي خزر

-تاثير دريا ي خزر در زندگي مردم منطقه ( معيشت ، فرهنگ و آداب ورسوم )

-صيد و صيادي درياي خزر  و تاثير آن در زندگي مردم منطقه

- نقشكليدي  بنادر انزلي ،نوشهر و تركمن پررنگ تر شود .

-توسعه صنايع دريايي .

اميد است با زحمت و تلاش همكاران استان هاي سواحل شمالي اين مطالب به بهترين نحو در كتابهاي استان شناسي عنوان شود .

گروه جغرافيا

بهمن  93