گزارش گردهمایی سرگروه های آموزشی جغرافیای استان های کشور
تاريخ: چهارشنبه 28 دي 1390  ساعت: 09:48

« باسمه تعالی»

باا هداءِ سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛

احتراماً؛ گردهمایی سرگروه های آموزشی جغرافیای استان های کشور در موعد تعیین شده یعنی در مورخه ی 12/10/90 تا 13/10/90 در سالن همایش درمانگاه فرهنگیان شهر بجنورد برگزار شد. همایش با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید شروع شد و سپس اعضاءِ حاضر ضمن قیام سرود جمهوری اسلامی ایران را سردادند. پس از برگزاری مراسم آغازین، جناب آقای وحیدی مدیر کل محترم آموزش و پرورش استان ضمن عرض خیرمقدم خدمت حضار محترم و مهمانان وزارتی، مطالبی را در خصوص وضعیت آموزش و پرورش در استان، اهداف گروه های آموزشی و دبیرخانه ها و معرفی اعضای دبیرخانه ی راهبری درس جغرافیا بیان فرمودند. پس از سخنرانی جناب آقای وحیدی، مهمان ارجمند، مدیر کل محترم دفتر آموزش متوسطه ی نظری جناب آقای افشانی ضمن اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، همکاران و سرگروه های محترم جغرافیای استان ها را نسبت به افق و چشم انداز این سند و رویکردهای آن و جایگاه درس و دانش جغرافیا مطلع فرمودند. پس از بیانات ارزشمند جناب آقای افشانی گردهمایی وارد مرحله ی عملیاتی خود شد که به ترتیب به آنها اشاره می شود:

- سخنرانی اعضای دبیرخانه کشوری راهبری جغرافیا پیرامون برنامه های عملیاتی سالانه، شیوه نامه هر برنامه، مسائل و مشکلات پیش روی، نحوه ی ارزشیابی، وضعیت آموزش جغرافیا و مشکلات پیش روی ضمن ارائه راهکارهایی از سوی سرگروه های محترم استان ها

- برگزاری کارگاه آموزشی 4 ساعته ی « طبقه بندی نظارت شده در تصاویر ماهواره ای » (Supervised classification in satellite images) توسط مسئول محترم دبیرخانه جناب آقای دکتر جعفری. این کارگاه در راستای تقویت تدریس بهینه ی درس جغرافیای پیش دانشگاهی برای سرگروه های محترم و همکاران گروه جغرافیا بود و همکاران از برگزاری این کارگاه رضایت زیادی داشتند.

- بازدید سرگروه های محترم از پارک و بوستان باباامان بجنورد به عنوان یکی از مناطق نمونه ی ملی گردشگری در استان خراسان شمالی

- سخنرانی کارشناس محترم گروه جغرافیای وزارت و عضو محترم دفتر تألیف کتاب های درسی جغرافیا جناب آقای کوروش امیری نیا پیرامون « نگاهی نو به کتاب درسی استان شناسی و ارائه ی راهکارها و پیشنهاد هایی کاربردی جهت تألیف مطلوب این کتاب» برای استان های اجرای آزمایشی شده، استان های دارای اجرای آزمایشی و استان هایی که در حال تألیف این کتاب هستند.

- سخنرانی جناب آقای منصور ملک عباسی، عضو محترم دفتر تألیف کتاب های درسی علوم اجتماعی دوره ی راهنمایی و عضو بازنشسته ی دفتر تألیف کتاب های درسی جغرافیا در مورد نحوه ی تدریس کتاب استان شناسی و تجربیات ارزشمند از آموزش جغرافیا در آموزشگاه های خاص شهر تهران

- بازدید از موزه های باستان شناسی، مردم شناسی و نسخ خطی در عمارت و آیینه خانه ی سردار مفخم در شهر بجنورد

- سخنرانی جناب آقای اکبرزاده معاونت محترم آموزش متوسطه استان در مراسم اختتامیه که به ارائه ی راهکارها و پیشنهادهای ارزشمندی در خصوص فعالیت گروه های آموزشی، دبیرخانه ها به ویژه گروه آموزشی جغرافیا پرداختند.

- قرائت بیانیه ی گردهمایی توسط سرگروه محترم استان اردبیل جناب آقای مقدم نیا و ختم گردهمایی با صلوات بر محمد و آل محمد.

- تقدیم تقدیرنامه، گواهی ضمن خدمت و گواهی حضور در گردهمایی توسط معاون محترم آموزش متوسطه استان به مهمانان و سرگروه های محترم

با تقدیم احترام

دبیرخانه  ی کشوری راهبری درس جغرافیا