رونمايي از كتابهاي جديدالتاليف استان شناسي
تاريخ: سه‌شنبه 29 آذر 1390  ساعت: 12:54

مجموعه كتاب هاي استان شناسي، درس مشترك كليه رشته ها و ضميمه كتاب هاي جغرافيا ي عمومي و جغرافياي (1) است كه در سال دوم متوسطه به تناسب استان، تدريس مي شود.اين كتاب ها دانش دانش آموزان را با استان محل زندگي ،مسايل جغرافياي تاريخي اجتماعي اقتصادي و فرهنگي آن آشنا مي كند .كتاب هاي استان شناسي به فراگيران كمك مي كند تا نسبت به استان محل زندگي خود نگاهي جامع و همه جانبه پيدا كنند و از طرفي موجبات دلبستگي دانش آموزان به زادگاه و سرزمين ملي شان را فراهم مي كند هر يك از اين كتاب ها در 6 فصل شامل جغرافياي طبيعي استان، جغرافياي انساني استان ،ويژگي هاي فرهنگي استان پيشينه و مفاخر استان توانمندي هاي استان و شكوفايي استان پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ودر قالب 15 درس كه شامل استان هاي : آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوي ،سمنان ،خوزستان ،سيستان و بلوچستان، فارس، قم،كردستان، كرمان، كرمانشاه ،گيلان ،مازندران، مركزي، هرمزگان ،يزد، طراحي و تدوين شده است.