صفحه اصلي

به نام آنكه جان را فكرت آموخت                      چراغ دل به نور جان برافروخت

مهر که می آید، پاییز آغاز می شود. برگ های درختان که شروع به ریزش می کنند، شکوفه های لبخند کودکان، یکی یکی گل می دهند . در فضای کلاس ها. تخته سیاه ها، چشم انتظارند تا دوباره سراپا پر شوند از عطر لبخندهای هم شاگردی ها.  کلمات مهربان، بی تابند تا با مداد شوق، بر صفحه های سفید دفتر بنويسند. مهر، ماه مهربانی مهتاب است؛ ماه میزبانی نیمکت های عاشق درس و مدرسه، ماه شکوفایی نیلوفران در دعای نم نم باران های عاشقانه پاییز. مهر، ماه مدرسه است.

سال تحصیلی که آغاز می شود، نسیم، عطر پرواز را از سطرهای مقدس کتاب ها، همراه با صدای دانش آموزان  سر خوش مدرسه، به آسمان هفتم می رساند. فرشته ها از پشت پنجره های کلاس سرک می کشند به تماشای کودکانی که مشتاق ، به درس های معلمی که زندگی را به آنان می آموزد، گوش سپرده اند. هوا در این فضای مقدس نفس می کشد تا معطر شود.

در آغازين روز سال تحصيلي جديد براي تمامي همكاران آرزوي موفقيت و ایفای نقشي مؤثرتر در آموزش و پرورش به‌عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین نهاد کشور را داريم .

گروه جغرافياي دفتر تاليف

مهر ماه 1397